HTML

Gurulós

Képek, videók a járművek világából

Friss topikok

  • Baross úti polgár: Kedves blogger! Szeretettel várunk - a rendezők vendégeként - az idei eseményre! Kérlek, jelezd, h... (2013.08.05. 09:11) Formula Student Hungary

Opel Családi Nap a Hungaroringen - 2013. május 11.

lukacst89 2013.05.06. 07:15

Várhatóan 30 ezer látogató részvételével rendezik meg újra a Hungaroringen - immár harmadik alkalommal - az Opel Családi Napot. Az Opel Magyarország ezúttal jótékonysági eseményként is szervezte a Opel Napot. Minden látogató után 100 Ft támogatást juttat a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálatnak. A rendezvény színvonalát éppen ezért OPC autókban versenyző hírességek is növelni fogják.

Miért ünnep az idei Opel Nap?

rendorauto-opel-astra.jpgAz elmúlt évben az Opel lett a hazai autópiac legsikeresebb márkája, mindemellett újra ringbe száll a versenypályákon megszerezhető győzelemért is. Az Astra OPC-ből pályaversenyekre, az új ADAM-ből pedig rally versenyekre épült versenyautó. Mindkettőt bemutatják az Opel Napon.
Felépült Szentgotthárdon az Opel legmodernebb motorgyára. Itt olyan motorok készülnek, mint amilyenek  az új prémium kabriót, az Opel Cascadát is hajtják.

Programok

opel_csaladi_nap_910_41.jpgA kicsik és nagyok számára szervezett programok nagy területen szóródnak, ezért köztük kisvonattal közlekedhetnek majd a látogatók.
A biciklisek felvonulása után bemutatkoznak az új versenyautók és az új Opel modellek. Többek között a már említett Opel Cascada, az ADAM, mely prémium Opel kisautó és a Mokka. 
Az Opel Motorsport versenyautói jótékonysági futamokon állnak rajthoz olyan pilótákkal, mint Ferjáncz Attila, Tóth János (Janika) és az Opel Dakar Team tagjai (Szalay Balázs, Bunkoczi László).
A Magyar Opel Tulajdonosok Egyesületének privát tulajdonban lévő Opeljei gyorsulási versenyekben vesznek részt.
Mivel az Opel számára igen fontos a közúti közlekedés biztonsága, rendőrök, mentősök, tűzoltók is lesznek a meghívottak között. A látogatók akár belülről is megismerhetik járműveiket.
Veres Zoltán műrepülő világ és Európa- bajnok pilóta bemutatóját is láthatják újra a látogatók, valamint az esti Tankcsapda koncert sem marad el.
A rendezvényre regisztrálni kell a rendezvény honlapján.

Címkék: Opel Opel Nap Opel Családi Nap

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gurulos.blog.hu/api/trackback/id/tr115281163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása